Filtre
Brands
Pris:
Produktkode

Cykelcomputer

At have en cykel giver mulighed for at investere i et væld af forskelligt tilbehør. En cykelcomputer er en type af tilbehør, som blandt mange – unge såvel som ældre – har stor popularitet. Med sin lille størrelse er en cykelcomputer en god ting for dig, som ønsker at booste din cykeloplevelse og opgradere din cykel.
Når man hopper op på cyklen kan der være mange årsager til, at man finder det rart at have en cykelcomputer på cyklen. Nogle finder det spændende og motiverende at kunne måle eksempelvis antallet af kilometer, de har cyklet, mens andre anskaffer sig en cykelcomputer for at få fuldt udbytte af træningen på cykel. Uanset hvilken årsag du måtte have til at ønske dig en, har Jupiter Cykler et bredt udvalg af cykelcomputere, der matcher langt de fleste behov.

 

Resultater 1 - 4 ud af 4

Find den perfekte cykelcomputer for dig

Uanset om du blot cykler til og fra arbejde, eller om du foretager regelmæssig cykeltræning, er der en række funktioner, som er grundlæggende på alle typer af cykelcomputere. Efterhånden som du bevæger dig op i pris på cykelcomputere stiger antallet og kompleksiteten af funktioner.

Hos Jupiter Cykler indeholder de billigste cykelcomputere basale funktioner, der kan oplyse dig om din aktuelle hastighed, trip distancen, din totale distance, klokken og kørt tid. Vælger du at investere i en dyrere model, får du blandt andet mulighed for se gennemsnithastigheder, maksimumhastigheder og hvor mange liter brændstof din bil ville have brugt på en tilsvarende distance. Desuden får du med de dyrere modeller mulighed for at koble din cykelcomputer til en PC/MAC og trådløs transmission.

Uanset hvilken type cykelcomputer du køber, er du med en handel hos Jupiter Cykler sikret professionel vejledning og kvalitetssikrede produkter.

Du kan søge råd og hjælp til valg af cykelcomputer i en af Jupiter Cyklers mange butikker eller tage elektronisk kontakt