Filtre
Brands
Pris:
Produktkode

En god barnestol til din cykel

En barnestol er en rigtig god mulighed for at kunne tage sit barn med sig på cyklen. Det kan være, hvis I vil ud på en tur sammen, og det kan også gøre afleveringen i vuggestuen eller børnehaven nemmere. Det er vigtigt at finde en god, robust barnestol, som passer til din cykel, så turen er sikker og tryg. En barnestol på cyklen er en smart måde at transportere sit lille barn på. Det kan være, hvis dit barn endnu ikke har lært at cykle, eller hvis I skal ud på længere ture, eller der bare ikke er så god tid. En barnestol på cyklen er en god og sikker måde at komme rundt i tæt trafik på. 

Når du skal vælge en barnestol til din cykel, kan du enten vælge en barnestol, der skal sidde bag på cyklen eller foran cyklen. Med en barnestol bag på cyklen sidder dit barn bag dig i ly for vejr og vind, og hvis du har barnestolen foran på cyklen kan du bedre se dit barn og have det imellem dine arme. Der er forskellige fordele, og vi hjælper dig til at finde det, som passer bedst til dine ønsker og behov, og ikke mindst den cykel, du har.

Hvis du gerne vil finde en barnestol af høj kvalitet til din cykel, står vi hos Jupiter Cykler klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vi har en stor viden om cykler og tilbehør, og vi kender til hele varesortimentet. Derfor kan vi give dig en god rådgivning og vejledning. Der findes mange forskellige slags barnestole til cyklen, og det kan være svært at vælge, hvis man ikke kender til de forskellige egenskaber, fordele og ulemper. 

 

BoBIke Maxi ONE Aluminiums stel
Stel:
Gear:
Hjul:
Bremser:
BoBIke Maxi Exclusive Aluminiums stel
Stel:
Gear:
Hjul:
Bremser:
BoBIke Mine ONE Aluminiums stel
Stel:
Gear:
Hjul:
Bremser:
Resultater 1 - 5 ud af 5