Filtre
Brands
Pris:
Produktkode

Bagagebærer

Har du brug for en bagagebærer til din cykel? Så har vi hos Jupiter Cykler et stort udvalg. Vi kan tilbyde bagagebærer i forskellige farver og prisklasser, og vi har flere forskellige modeller. Vi kan hjælpe dig med at finde en god bagagebærer, som passer til netop dine behov og ønsker.

Det er både muligt at få en bagagebærer, som skal sidde foran på cyklen, og en som skal sidde bag på cyklen. Vores bagagebærer kan monteres på mange forskellige slags cykler såsom mountainbikes og citybikes. Det er en god idé at vælge en bagagebærer, der skal monteres bag på cyklen, hvis du ofte skal have meget med på din cykel. Med en bagagebærer bag på cyklen er der bedre plads til at have for eksempel en stor, tung taske, og her bliver der heller ikke problemer med, at du rammer ind i den med benene, når du cykler. Hvis du derimod gerne vil kunne se din taske, eller hvad du eller måtte have med dig på cyklen, så kan det være en fordel med en bagagebærer foran på cyklen. 

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den rigtige bagagebærer, som passer til din cykel, og vi monterer din bagagebærer, så du er sikker på, den sidder korrekt. 

Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi hører meget gerne om dine ønsker og behov, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Vi har en lang erfaring og viden om cykler og tilbehør, og vi ved derfor, hvad man skal være opmærksom på, og hvilke fordele og ulemper forskellige produkter har. Vi kender også til hele sortimentet, og derfor kan vi hurtigt give dig et overblik over dine muligheder. 

Vi glæder os til at vejlede og rådgive dig, så du vælger den rigtige bagagebærer til din cykel. 

 

Alu Bagagebærer Stål stel
Stel:
Gear:
Hjul:
Bremser:
Alu Bagagebærer Stål stel
Stel:
Gear:
Hjul:
Bremser:
Alu Bagagebærer Stål stel
Stel:
Gear:
Hjul:
Bremser:
Resultater 1 - 4 ud af 4