Everton Soul Classic 7 gear: 55 cm (22")

yle2075511

Everton Nostalgic cykel er en helt fantastisk retro cykel med en oprejst kørestilling.

 

Denne cykel har:

  • Bagagebærer
  • Kædeskærm
  • Støtteben 
  • Fast lyst for og bag

Specifikationer

Stål stel
Indvendige gear
Alu
7 Nexus
700c
Håndbremse for og fodbremse bag

Stelstørrelse

Tilvalg

10 års vinterservice 300,-
10 års vinterserviceInformation
Vores pris 4.699 DKK pr. enhed
+

Køb nu uden renter eller gebyr

Loading...
Leveres til døren: 3-5 hverdage

Soul Classic 7 gear: 55 cm (22")

Klassiske herrecykler

En klassisk herrecykel har ofte en stor og blød saddel, og nogle gode, store og robuste hjul. Cyklen har en lukket kædeskærm, og den leveres helt klar til brug. Der er også lås, lys og bagagebærer på de klassiske herrecykler. Cyklen har derfor generelt en god komfort, hvilket er med til at gøre cyklen populær og meget brugt.

Vores klassiske herrecykler kan tilpasses, så den passer til både unge og gamle, og alderen er derfor ingen hindring for at bruge cyklen. 

Hos Jupiter Cykler har vi et stort udvalg af klassiske herrecykler i mange forskellige modeller og i alle prisklasser. Hos os kan du finde en klassisk herrecykel i både høj kvalitet i den dyre ende, og vi har også mange gode klassiske herrecykler i den lavere prisklasse. 

Du er meget velkommen til at kigge ind i en af vores butikker og få hjælp til at finde en ny klassisk herrecykel. Vi tager os altid gerne tid til at rådføre dig om vores forskellige udvalg, så du kan finde en cykel, der lever op til de ønsker, krav og behov, du måtte have. Vi kan fortælle dig om egenskaberne ved vores forskellige klassiske herrecykler, og vores medarbejdere har en god viden inden for området, der hjælper til at gøre dit køb helt rigtigt.