Everton Miniz 16" 1 gear: Soft Black/Green 16" barn

yle4602801

Eveton Miniz børneprogram er til de helt små cykelister som skal ud på Deres første ture, og i en kvalitet der kan holde til flere generationer

Denne cykel har: 

  • Skærme
  • Kædeskærm
  • Bagagebærer
  • støtteben
  • Bemærk den Power green matt leveres uden bagagebærer, men med affjedret forgaffel stedet
yle4602801yle4402801

Specifikationer

Aluminiums stel
Indvendige gear
Alu
1 gear
16"
V-bremse for og fodbremse bag

                                  Stelstørrelse
Farve
16" barn
Soft Black/Green
Power Green Matt

Tilvalg

10 års vinterservice 300,-
10 års vinterserviceInformation
Godkendt lås. 249,-
Godkendt lås. Information
Wire lås 169,-
Wire lås
Computer 5 Funk. 199,-
Computer 5 Funk.
Vores pris 1.899 DKK pr. enhed
+

Køb nu uden renter eller gebyr

Loading...
Leveres til døren: 3-5 hverdage

Miniz 16" 1 gear: Soft Black/Green 16" barn

Miniz 16" 1 gear: Soft Black/Green 16" barn

Ikke gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed

Det står klart, at en drengecykel skal kunne tage de slag, der følger med en aktiv livsstil. Det er derfor vigtigt, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten, hvis cyklen skal kunne holde. Mange forældre fristes desværre til at købe billigt, da barnet alligevel vil vokse fra cyklen. At købe billigt kan dog hurtigt blive dyrt, da specielt stellet på en billig drengecykel ikke vil kunne holde til de knubs, det givetvis vil blive udsat for. Gør i stedet din dreng en tjeneste og køb en kvalitetscykel, der kan tåle at blive brugt og måske tilmed imponere vennerne. Det vil i det lange løb være en rentabel investering i dit barns cykelglæde, og når cyklen har udtjent sin værnepligt som tro følgesvend, kan den sælges brugt.

Det er desuden vigtigt at få synet og efterspændt cyklen løbende, så du og dit barn altid er sikret optimal sikkerhed. Ved en efterspænding sikres du, at cyklen kan holde til de stød og slag, aktiv brug fører med sig. Hos Jupiter Cykler tilbyder vi gratis eftersyn og -spænding indenfor 3 måneder (http://jupitercykler.dk/service).

Fokus på sikkerhed er selvfølgelig også lig med brug af cykelhjelm. Du har sikkert allerede tænkt tanken, men vi vil alligevel være dig behjælpelig med at huske det. Sørg for at købe en god cykelhjelm, så din aktive dreng er beskyttet, når vennerne skal imponeres med fede cykeltricks.