Filtre
Brands
Pris:
Stelstørrelse
Gear
Årgang
Produktkode

Stort udvalg af ladcykler

Hos Jupiter Cykler kan vi tilbyde dig et godt udvalg af ladcykler. Vi har ladcykler mange i forskellige prisklasser og standarder.
En ladcykel er en rigtig god måde at få de små med ud på en cykeltur, og den vil kunne give jer mange gode oplevelser sammen. En ladcykel gør det nemt at transportere flere børn på én cykel, så du kan bruge cyklen som transportmiddel, selvom du måske skal aflevere to børn i institution på vej til arbejde. En ladcykel kan på den måde være med til at løse hverdagens transport- og logistik udfordringer, så det hele hænger bedre sammen.

 

 

Christiania Ladcykel Light 1 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Stel: Alu
Gear: 1 gear
Hjul: 24"
Bremser: Skivebremse for og fodbremse bag
Christiania Ladcykel Light el 8 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Stel: Alu
Gear: 8 Shimano
Hjul: 24"
Bremser: skivebremser for og bag
Christiania Ladcykel Light 7 gear Indvendige gear Aluminiums stel
Stel: Alu
Gear: 7 gear
Hjul: 24"
Bremser: Skivebremse for og fodbremse bag
Resultater 1 - 3 ud af 3

Stort udvalg af ladcykler

En ladcykel er både en omkostningslav måde at transportere sig selv og sine børn frem for at tage bilen. Ud over det økonomiske aspekt er det også en sundere og mere miljøvenlig måde at komme omkring på, og dine børn vil med garanti hygge sig ved at sidde og følge med i trafikken fra ladvognen. Der er altså mange fordele ved at købe en ladcykel til dig og familien. Med Jupiter Cyklers ladcykler sidder dine børn sikkert og behageligt, og vores ladcykler er også behagelige for dig at køre på. 

Vi har ladcykler i mange forskellige afskygninger, og vi kan tilbyde en række forskellige mærker og prisklasser. Hvis du overvejer at købe en ladcykel, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og få vejledning til dit køb. Vi tager os god tid til at lytte til dine ønsker og behov, og vi fortæller dig gerne om de forskellige egenskaber ved vores udvalg af ladcykler. Medarbejderne hos Jupiter Cykler er kompetente og servicemindede, og de kan derfor hjælpe og vejlede dig til det helt rigtige valg.