Jupiter cykler

På denne side finder du vores egne cykler. Vi laver og forhandler primært cykler til det danske marked med fokus på den komfortable cykel, som kan bruges til hverdagens transport og til at køre ture i naturen. Vores cykler er både til de af vores kunder, som gerne vil have en smart cykel, og de som bare gerne vil have et godt, stabilt og robust transportmiddel. Vi kan til tider tilbyde gode rabatter på disse cykler, hvor du kan få en rigtig god cykel til en god pris.

Jupiter cykler

Jupiter-cykler har eksisteret siden 1972 og vi har 12 cykelforretninger rundt om i landet. Du kan finde en fysisk butik i både Storkøbenhavn, på resten af Sjælland, på Fyn og i Jylland. I butikkerne og her på siden, sælger vi et bredt udvalg af cykler og tilbehør hertil. Stifter og Ejer er Søren Jensen som oprindeligt er uddannet elinstallatør. Passionen for cykler vandt dog over elektrikerforretningen, da han åbnede en butik i Gladsaxe. I dag har det vist sig at være en god beslutning, da Jupiter-cykler nu er en af de største kapitalkæder på det danske marked, Forretningen er i konstant udvikling. I 1992 åbnede Jupiter en forretning i Lyngby og i 2000 blev der åbnet en på Fisketorvet. Disse nye forretninger er drevet af Søren Jensens familie, som også forventes at overtage firmaet på sigt. Her er således tale om en rigtig familievirksomhed.


En cykel fra Jupiter indeholder alt det bedste
Når man køber en cykel fra Jupiter, får man en cykel der er baseret på en samlingen af alle de gode erfaringer der er blevet gjort, i salget af cykler de sidste 40 år. Cyklerne er af god kvalitet, men rettet mod den normale forbruger, som ikke har mange tusinde kroner til karbonstel og lædersadler. Der ydes gratis eftersyn af cyklerne de første tre måneder. En cykel fra Jupiter er til dig der har brug for en god ny cykel til brug i hverdagen, der kan tåle at blive brugt.