Cultima

En cykel fra Cultima er lavet til fart og sjov. Som deres logo antyder, så er der i designet fokus på sport og atlestisk kunden. Deres cykler kan både levere optimal earodynamik på korte og længere afstande. Under brandet Cultima finder du lækre cykler til både herrer og damer, med alt fra tre til 10 gear. Der er en del forskellige modeller at vælge imellem, men fælles for dem alle er, at du får en god cykel til prisen. Cyklerne er i høj kvalitet og stilrent design. VI har til tider Cultimacykler på tilbud, hvor du kan få en rigtig god cykel rigtig billigt.

Cultima

Cultima er en del af C. Reinhardt Bikes. Dette er et familieejet firma som har eksisteret i over 90 år. Firmaet leverer en del forskellige cykler og motorcykler, men har altid fokus på hvad danskerne vil have og har brug for. Dette kommer til udtryk i deres import af eksempelvis ældrevenlige scootere og lignende. C. Reinhardt Bikes har flere cykelmærker, herunder E-fly, Living og Raam. De forskellige mærker fører forskellige slags cykler, så du nemt kan finde den som passer til dig. Overordnet kan man sige at E-fly er deres mærke med elcykler, til de som cykler rigtig langt hver dag. Living er til damer og piger, og er et mærke der laver såkaldte bedstemorcykler og lignende retrocykler. Raam laver off-road og mountainbikes. Cultima er i denne sammenhæng det af deres mærker, der laver lette citybikes til både sport og transport.


En cykel fra Cultima er let, hurtig og tilpasset den danske storby
Med en cykel fra Cultima får du et transportmiddel der er tilpasset veje og cykelstier. Cyklerne er lette og det er derfor nemt for dig at accelerere og stoppe igen, uden at der er for meget vægt at kaste rundt med. Cultima har stort fokus på oplevelsen af at køre på deres cykler og kan blandt andet tilbyde gear med meget præcise gearskift. Denne lille detalje gør en stor forskel for dig der gerne vil have fart over feltet i skiftende terræn såsom inde i byerne. Cultima tilbyder cykler til både børn og voksne samt en enkelt el-cykel. Alle deres cykler er lavet til at kunne modstå det skiftende danske vejr. Dette gør de ofte ved at lave indvendige gear, eller simpelthen ved at bygge deres cykler i gode materialer der kan klare regn og slud.