Hvordan vælger du den bedste cykel til dit barn? 

At købe ny børnecykel, og måske endda den første af slagsen, til sit barn, er en stor beslutning. Cyklen bruges dagligt som transportmiddel, når børnene cykler til og fra skole, imellem legeaftaler eller til fritidsaktiviteter. Den nye cykel bliver altså barnets faste følgesvend, så det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, så dit barn kan blive en sikker trafikant allerede fra de første spæde træd i pedalerne.

Hver alder kræver sin cykel, og børn har brug for forskellige typer børnecykler igennem årene. Hos Jupiter Cykler imødekommer vi altid barnets behov og yder kompetent rådgivning om valg af cykel i alle aldre.

 

Ingen resultater er fundet.

3 gode råd

Det er først og fremmest vigtigt ikke at gå på kompromis. Mange ser sig fristet til at købe en børnecykel alt for billigt, men får følgelig problemer med skæve dæk, rust og en cykel, hvis stel slet ikke passer til barnet. Det kan hurtigt blive en dyr omgang at købe billigt, og en dårlig cykel kan nemt tage cykel glæden fra de mindste. Vælg i stedet en kvalitetscykel med det rigtige udstyr, der kan holde til de knubs, der følger med rollen som følgesvend for et aktivt barn. Det er en god investering i dit barns cykelglæde, og når barnet senere vokser fra cyklen, kan den nemt sælges brugt. Sørg desuden for at få efterspændt og tilsynet cyklen med jævne mellemrum – hos Jupiter Cykler tilbyder vi for eksempel gratis eftersyn indenfor 3 måneder (http://jupitercykler.dk/service).

Det er ligeledes vigtigt, at børnecyklen passer. For at finde den rigtige størrelse, skal barnet kunne nå jorden med begge ben, når man sidder på sadlen. Det er en god idé, at barnet prøver cyklen før køb. På denne måde er I helt sikre på, at cyklen passer til barnets individuelle behov, samt at I får den helt rigtige rådgivning.

Slutteligt er der udstyret. En børnecykel skal naturligvis have det lovpligtige udstyr, før den skal transportere dit barn rundt på trafikerede veje. Lovpligtigt udstyr tæller reflekser, ringeklokke samt to bremser. Hvad angår ekstraudstyr, så har du selvfølgelig nok allerede tænkt den vigtigste tanke, men vi tillader os alligevel at være behjælpelig med at huske det. En god cykelhjelm er uundværlig, hvis sikkerheden skal være i top. 


Hos Jupiter Cykler ser vi frem til at hjælpe dig og dit barn med at finde den helt perfekte cykel.